Previous
Next

Consol Glass

durban, south africa

The layout of the store is a direct reflection of how this store operates, with the trading area serving as the display area only compromising of 38% of the store premises with the remainder being allocated to storage and support areas.

The design concept was simplistic in its approach ensuring that the environment supports the display of product rather than the fit out drawing focal attention. Keeping in line with the concept of raw materials, steel members to the shelving are comprised of slim line members and fitted with natural timber which has also been used to clad the pay point counter and feature wall behind. A dark background and a combination of contemporary track and pendant lighting create a beautiful offset of the glass product.

PROJECT NAME
Consol Glass
LOCATIONDurban, South Africa
SECTORSRetail
SERVICES
SIZE
1875 m²
CLIENT
Investec Property