Project Description

PVP Square, is the first organised retail centre in Vijayawada. Being well positioned on the arterial road, the centre has a strong residential catchment area, with educational institutions close by. The building is efficiently planned and contains all the basic ingredients to ensure a successful retail centre – a range and variety of tenants along with a large F & B and entertainment component.

All the retail outlets face directly onto the central atrium volume and enjoy assured visibility from the other neighbouring areas and the retail floors above and below. The shop fronts are aligned in a manner to create a continuous life face all around the atrium and thus induce interest and build excitement in the minds of the shoppers. The central area of the atrium is designed to hold promotions and events that attract people to hours of shopping thus ensuring sustainability and profits for the retail establishments. Designed with sustainability in mind, the building keeps operational and maintenance costs to a minimum, whilst not compromising on any of the comforts and facilities offered.